Category Archives: Uncategorized

HERBALIFE

Assalamualaikum…

Currently saya telah menceburi bisnes herbalife

Product ni sgt bagus utk kesihatan.. saya dan mak saya telah mencuba product ni… ia membantu menurunkan berat, maintain and menaekkan berat bdan.. yang paling penting, kesihatan mak saya bertambah baek setelah mencuba product ini. Setelah 4 bulan menggunakan nya, saya berpuas hati dgn kean hebat product ini sehinggalah saya terlintas utk membuka bisnes menjual herbalife.  Alhamdulillah setakat ini Allah telah membuka rezeki saya.. Saya ingin org laen juga merasa kan pengalaman yg saya rasai selepas menggunakan product ini.. saya begitu gembira melihat pengguna herbalife menikmati kehidupan yg lebih sihat dan gembira.

“Herbalife is a leader in developing the most advanced weight-management, nutritional and personal-care products. By combining the best of nature with advanced science, Herbalife is at the forefront of maximising personal health.” from : http://www.herbalifeww.com/my/products/index.asp

http://www.herbalifeww.com/my/

the more u DRINK, the more u'll SHRINK

inilah contoh product herbalife….

saya harap ramai lagi akan sedar betapa pentingnya menjaga kesihatan.. INSYAALLAH Product ini boleh membantu semua org utk menjayakan hidup yg lebih sihat dan ceria. Amin


TIME TO STUDY

IT'S TIME


purse for my sista

http://lurvyanne.wordpress.com/2010/06/14/purse-for-my-sister/

http://lurvyahttp://lurvyanne.files.wordpress.com/2010/06/p6140910.jpgnne.files.wordpress.com/2010/06/p6140910.jpg


da lama saya x update blog!!!update rancangan memasak tyme cuti

kerabu mak saya sgt sedap...rindu nak balik umah makan

mak saya ajar saya masak ni

Home made Nasi Arab..yummy..

home made spicy baked chicken... ni saya buat

nasi ayam hommade lagi- thanx sgt kat my mum

sedapnye nasi arab ni


Cinta

cinta dan kehidupan.. ketentuan Mu Ya Allah..

Subhanallah..

kebahagiaan ada apabila kita mencintai Allah dgn sepenuh hati kita.. melahirkan rasa sayang yg tak terhingga pada Allah yang Esa.


selamat ary Raya to All

heppy hary raya,, tonite i’m going back to my hometown..kowl 10 nt da gerak balik umah..

i miss my boy~

rasa xmo balik je.. =(

huhuhu..

to my fwen,, heppy hari raya,maaf zahir batin yeh…

jgn lupe bg kat aku dwet raya korang,,haha =p

balik umah ni mesty sume jadi gemok2 sbb makan byk sgt kuah raya.. exc me~ 😛

😉

don forget me~ MaaF Zahir dan Batin
..

i miss you my reno~


State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourselF… =D

  1. suke makan.. kadang2 banyak ,,kdg2 sikit,, pelik2,,i love my mum punye cook~
  2. sgt sukakan fast food cam McD, ( double Cheese Burger),pizza.. yea~ i really love cheese actually,, riliiiiiiiiiiiiii…
  3. ske tido..kdg2 tido smpai x ingat dunia.. kalo tido salu mimpi pelik2.. i pnah jadi princess in my dream~ :p
  4. sangat sayang pada baby yg comel2.. i really love budak kecik yg comey.. mm,,i wanna kiss u little baby,,mcm tedy bear je~ ske tgok n cubit pipi baby~
  5. skekan tedy bear warna putih n wrna cokelat,,i fell like eating cokolat n vanila lol~ haha,,
  6. ske brg2 kat memory lane..mm.. sweet la.. 😉
  7. love pink stuff.. aso, saya suuuuuuuuuuuukeeeeeeeeer baju pink~
  8. seven is my no..is it?????????? spm.pmr,room kat v3c,table no masa i ate kat ayamas,n byk lagik..sbb dari skolah smpai univerct asik jumper no 7 je? ade kene mgena? atw hanya sekadar kebetulan…hm..
  9. paling benci tensen2 krana bole mybbkan diriku mgren..huhuhu~ hate dizz
  10. SaYa Sker DaTinG!! nak sangat pg dating kat Genting ke, Sunway ke,overseas ke..hehhe.. hm~ yg ptg kat luar utp sudeyh~
  11. bilik yg kemas n cantyk,,no habok2…sker =>
  12. benci kat org yg gengster!!!
  13. ske pada sumtyn yg pretty,comeyl,mm..
  14. my hobby is memasak!!! saya sangat suke masak bende pelik2 smpai kan mak saya selalu akan merasa masakn jenis baru i buat,, pernah masak utk satu family(10 org makan taw~) i love cooking soooooooooo mux,pnah je ape i cook xsedap,,,tapy da serik,,nak masak yg sedap je,, i love to cook n to eat!!
  15. akhirnyaaa..15 juge,,, saya saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayaaang family,boyfren saya,lappy saya, kwn2 saya,,n hidop saya!!


bole x nak tambah lagi? hm,,,actually kan,,i hate kene marah,paaaaaaaaaaaaaaaaling xsuker..that’s why in my du’a,, i always pray no one marah kat me~ hehe =P

kalo tsilap or tkasar bahasa ngan sesape..harap dimaapkan yerr ;p

tagged by akira~ haha,,