Category Archives: LuaHaN haTy

test yg BERDERET! TENSION + STRESS CONCENTRATION

di saat2 yang genting… aku menulis blog ini...

kenapa kita perlu mempertimbangkan pencapaian akademik terus menerus? jawapan nya is ..  to stay here at uTP memerlukan pengorbanan yang sangat2 besar terhadap study. Di samping itu,,kita juga perlu pandai menguruskan masa untuk bergembira, seronok, or sedih.

perlu ditekan kan segala2 nya dalam diri walaupun kebolehan x seberapa,,tapi try je sampai bole.. tu la caranya kot, or maybe my way. In other words, do try. Tuhan Maha Pemurah lagi Penyayang..  Berdoa sebanyak yang boleh,, n berusaha sekuat mungkin.

♥♪♫♥ INA

Advertisements

dugaan Tuhan selalu melanda..

everytime God tests us,, kite lgsg xsedar..  bila kesusahan melanda, hati resah, merana,, n menangis, meraung smpai xtaw ape yg patut kite lakukan.. adakh kita bsalah? or maybe kite ni teruk? or jahat? kejam ke?

hm.. God knows, rite?

ape kite x sedar org len sedar.. ape yg kite sedar org len xsedar.. this is the cycle of life~


Nak Double Cheese Burger McD!!

kempunan nak makan burger McD..huhuhu..

=<


KataKan XNAK pada MiGRain ;p

pkara yg aku paling xske tjadi dalam idop is mgrain..menyiksakan betul kalo tkena,, tpaksa tito jee.. sume kerja yg  aku nak wat x jadi wat.. sbb kena titoooooooooo je,, hm,,, masa kite tgah sakit lah,,masa kite perlukan org menjaga serta ambik berat sal kite,, org yg ley wat kite rasa lega tyme sakit,, org yg tnya kite,, da makan ubat ke belom ke,, da ok ke x… ataw pon,, dye seolah2 sangat risau sbb kite,,, smpai wat kan kite tersenyum dalam haty walaupon tgah sakit…

saya mahu berterima kasih kpada my close fwen,,haizi,, tenkiu bimbangkan inaa… =)  susah nak cari kwn mcm dye dalam dunia ni da =)

ina bersyukur dapat kwn spt kamuuu =) jgn kembang taw

♥♥♥♥♥♥