Author Archives: annieshine

About annieshine

my sunshine~

HERBALIFE

Assalamualaikum…

Currently saya telah menceburi bisnes herbalife

Product ni sgt bagus utk kesihatan.. saya dan mak saya telah mencuba product ni… ia membantu menurunkan berat, maintain and menaekkan berat bdan.. yang paling penting, kesihatan mak saya bertambah baek setelah mencuba product ini. Setelah 4 bulan menggunakan nya, saya berpuas hati dgn kean hebat product ini sehinggalah saya terlintas utk membuka bisnes menjual herbalife.  Alhamdulillah setakat ini Allah telah membuka rezeki saya.. Saya ingin org laen juga merasa kan pengalaman yg saya rasai selepas menggunakan product ini.. saya begitu gembira melihat pengguna herbalife menikmati kehidupan yg lebih sihat dan gembira.

“Herbalife is a leader in developing the most advanced weight-management, nutritional and personal-care products. By combining the best of nature with advanced science, Herbalife is at the forefront of maximising personal health.” from : http://www.herbalifeww.com/my/products/index.asp

http://www.herbalifeww.com/my/

the more u DRINK, the more u'll SHRINK

inilah contoh product herbalife….

saya harap ramai lagi akan sedar betapa pentingnya menjaga kesihatan.. INSYAALLAH Product ini boleh membantu semua org utk menjayakan hidup yg lebih sihat dan ceria. Amin

Advertisements

TIME TO STUDY

IT'S TIME


purse for my sista

http://lurvyanne.wordpress.com/2010/06/14/purse-for-my-sister/

http://lurvyahttp://lurvyanne.files.wordpress.com/2010/06/p6140910.jpgnne.files.wordpress.com/2010/06/p6140910.jpg


da lama saya x update blog!!!update rancangan memasak tyme cuti

kerabu mak saya sgt sedap...rindu nak balik umah makan

mak saya ajar saya masak ni

Home made Nasi Arab..yummy..

home made spicy baked chicken... ni saya buat

nasi ayam hommade lagi- thanx sgt kat my mum

sedapnye nasi arab ni


Cinta

cinta dan kehidupan.. ketentuan Mu Ya Allah..

Subhanallah..

kebahagiaan ada apabila kita mencintai Allah dgn sepenuh hati kita.. melahirkan rasa sayang yg tak terhingga pada Allah yang Esa.


test yg BERDERET! TENSION + STRESS CONCENTRATION

di saat2 yang genting… aku menulis blog ini...

kenapa kita perlu mempertimbangkan pencapaian akademik terus menerus? jawapan nya is ..  to stay here at uTP memerlukan pengorbanan yang sangat2 besar terhadap study. Di samping itu,,kita juga perlu pandai menguruskan masa untuk bergembira, seronok, or sedih.

perlu ditekan kan segala2 nya dalam diri walaupun kebolehan x seberapa,,tapi try je sampai bole.. tu la caranya kot, or maybe my way. In other words, do try. Tuhan Maha Pemurah lagi Penyayang..  Berdoa sebanyak yang boleh,, n berusaha sekuat mungkin.

♥♪♫♥ INA


dugaan Tuhan selalu melanda..

everytime God tests us,, kite lgsg xsedar..  bila kesusahan melanda, hati resah, merana,, n menangis, meraung smpai xtaw ape yg patut kite lakukan.. adakh kita bsalah? or maybe kite ni teruk? or jahat? kejam ke?

hm.. God knows, rite?

ape kite x sedar org len sedar.. ape yg kite sedar org len xsedar.. this is the cycle of life~