Monthly Archives: October 2008

Cinta

cinta dan kehidupan.. ketentuan Mu Ya Allah..

Subhanallah..

kebahagiaan ada apabila kita mencintai Allah dgn sepenuh hati kita.. melahirkan rasa sayang yg tak terhingga pada Allah yang Esa.

Advertisements

test yg BERDERET! TENSION + STRESS CONCENTRATION

di saat2 yang genting… aku menulis blog ini...

kenapa kita perlu mempertimbangkan pencapaian akademik terus menerus? jawapan nya is ..  to stay here at uTP memerlukan pengorbanan yang sangat2 besar terhadap study. Di samping itu,,kita juga perlu pandai menguruskan masa untuk bergembira, seronok, or sedih.

perlu ditekan kan segala2 nya dalam diri walaupun kebolehan x seberapa,,tapi try je sampai bole.. tu la caranya kot, or maybe my way. In other words, do try. Tuhan Maha Pemurah lagi Penyayang..  Berdoa sebanyak yang boleh,, n berusaha sekuat mungkin.

♥♪♫♥ INA


dugaan Tuhan selalu melanda..

everytime God tests us,, kite lgsg xsedar..  bila kesusahan melanda, hati resah, merana,, n menangis, meraung smpai xtaw ape yg patut kite lakukan.. adakh kita bsalah? or maybe kite ni teruk? or jahat? kejam ke?

hm.. God knows, rite?

ape kite x sedar org len sedar.. ape yg kite sedar org len xsedar.. this is the cycle of life~