Monthly Archives: September 2008

selamat ary Raya to All

heppy hary raya,, tonite i’m going back to my hometown..kowl 10 nt da gerak balik umah..

i miss my boy~

rasa xmo balik je.. =(

huhuhu..

to my fwen,, heppy hari raya,maaf zahir batin yeh…

jgn lupe bg kat aku dwet raya korang,,haha =p

balik umah ni mesty sume jadi gemok2 sbb makan byk sgt kuah raya.. exc me~ 😛

😉

don forget me~ MaaF Zahir dan Batin
..

i miss you my reno~

Advertisements

State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourselF… =D

  1. suke makan.. kadang2 banyak ,,kdg2 sikit,, pelik2,,i love my mum punye cook~
  2. sgt sukakan fast food cam McD, ( double Cheese Burger),pizza.. yea~ i really love cheese actually,, riliiiiiiiiiiiiii…
  3. ske tido..kdg2 tido smpai x ingat dunia.. kalo tido salu mimpi pelik2.. i pnah jadi princess in my dream~ :p
  4. sangat sayang pada baby yg comel2.. i really love budak kecik yg comey.. mm,,i wanna kiss u little baby,,mcm tedy bear je~ ske tgok n cubit pipi baby~
  5. skekan tedy bear warna putih n wrna cokelat,,i fell like eating cokolat n vanila lol~ haha,,
  6. ske brg2 kat memory lane..mm.. sweet la.. 😉
  7. love pink stuff.. aso, saya suuuuuuuuuuuukeeeeeeeeer baju pink~
  8. seven is my no..is it?????????? spm.pmr,room kat v3c,table no masa i ate kat ayamas,n byk lagik..sbb dari skolah smpai univerct asik jumper no 7 je? ade kene mgena? atw hanya sekadar kebetulan…hm..
  9. paling benci tensen2 krana bole mybbkan diriku mgren..huhuhu~ hate dizz
  10. SaYa Sker DaTinG!! nak sangat pg dating kat Genting ke, Sunway ke,overseas ke..hehhe.. hm~ yg ptg kat luar utp sudeyh~
  11. bilik yg kemas n cantyk,,no habok2…sker =>
  12. benci kat org yg gengster!!!
  13. ske pada sumtyn yg pretty,comeyl,mm..
  14. my hobby is memasak!!! saya sangat suke masak bende pelik2 smpai kan mak saya selalu akan merasa masakn jenis baru i buat,, pernah masak utk satu family(10 org makan taw~) i love cooking soooooooooo mux,pnah je ape i cook xsedap,,,tapy da serik,,nak masak yg sedap je,, i love to cook n to eat!!
  15. akhirnyaaa..15 juge,,, saya saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayaaang family,boyfren saya,lappy saya, kwn2 saya,,n hidop saya!!


bole x nak tambah lagi? hm,,,actually kan,,i hate kene marah,paaaaaaaaaaaaaaaaling xsuker..that’s why in my du’a,, i always pray no one marah kat me~ hehe =P

kalo tsilap or tkasar bahasa ngan sesape..harap dimaapkan yerr ;p

tagged by akira~ haha,,


Nak Double Cheese Burger McD!!

kempunan nak makan burger McD..huhuhu..

=<


KataKan XNAK pada MiGRain ;p

pkara yg aku paling xske tjadi dalam idop is mgrain..menyiksakan betul kalo tkena,, tpaksa tito jee.. sume kerja yg  aku nak wat x jadi wat.. sbb kena titoooooooooo je,, hm,,, masa kite tgah sakit lah,,masa kite perlukan org menjaga serta ambik berat sal kite,, org yg ley wat kite rasa lega tyme sakit,, org yg tnya kite,, da makan ubat ke belom ke,, da ok ke x… ataw pon,, dye seolah2 sangat risau sbb kite,,, smpai wat kan kite tersenyum dalam haty walaupon tgah sakit…

saya mahu berterima kasih kpada my close fwen,,haizi,, tenkiu bimbangkan inaa… =)  susah nak cari kwn mcm dye dalam dunia ni da =)

ina bersyukur dapat kwn spt kamuuu =) jgn kembang taw

♥♥♥♥♥♥


luRve AuTuMn

rasa nak pg je tempat ni... =>

rasa nak pg je tempat ni... =>

nak jalan kat tempat mcm ni ngan org yg sy sukerr… =p
suke musim luruh,,cantik kan?

suke musim luruh,,cantik kan?

fall of autumn leaves

fall of autumn leaves

“aku sangaaaaaaaaat sker autumn…

kalo la dapat pg tempat mcm ni,,bestnyerr..”

=)

♥


minGGu YaNg sGt sesak!!!

nex week..aku akan ade 2 test,,

  1. engineering material (Tuesday, lecture tyme)
  2. fluid mechanics,24th september…

ehem,,, agak memenatkan actually coz from awal lecture aku lom dapat catch outline fluid ngan material

cess…

semester ni, sgt banyak cabaran dye,,subjek semakin susah,,

da nek second level dynamic ngan solid mechanics da,,,lagi susah kot test dye,,

harap2 dapat paham sume tuh nt,,

huhuhu…  my mum salu ckp … jgn pkir susah…soooOOo

SUMENYERR SENANG….

OK mum!! ku mesty positive kan pmikiran,,

huhuhu=<


keHidupan ku masih beluM berakhir

gambar diambil ketika lecture engineering material lecture cancel.

gambar diambil ketika lecture engineering material lecture cancel.

malam ni malam nuzul Quran,,,

malam ni juga mengingat kan aku banyak pkara yg telah lalu,, wut happen to myself dulu2,, till now,,bila ari ni tbe,, ku teringat kembali sejarah silam yg sangat2 menjadi iktibar buatku utk masa sekarang..

siapakah diriku dahulu dan sekarang?

am i change?

“ku harapkan Ramadhan kali ini penuh dgn makna,,

agar dapat ku lalui dengan sempurna” teringat lirik lagu ni,,,

dulu aku penah tgok satu muvie yg mencritakan sebuah keluarga yg tak rety nak bersyukur,, banggakan diri shigga memijak2 org len,, then ditimpa bala,,, daripada sebuah cerita muvie,,ke dunia yg nyata,, realitinya,,sume tuh kisah sebenar,,

bila diriku memijak ke dunia luar,,baru ku taw betapa byk pkara yg diriku xpernah ketahui sebelom ini..

membuatkan diriku lebih dewasa,,

pgalaman mengajar kita erti segalanya2,,kan?

~hm.. ku rindukan insan2 yg aku sayangi sangat2… =<